Dobrodošli

Mi smo proizvođači polu-pneumatskih točkova za poljoprivredne mašine sa fokusom na kvalitet.

Trenutno u našem proizvodnom programu imamo preko 40 različitih profila guma različitih dimenzija, a taj broj neprestalno raste usled našeg konstantnog razvoja novih modela. Sirovine razvijamo u saradnji vodećim Nemačkim institutom, a proizvodimo ih u sopstvenoj mešaoni. U prilog našem iskustvu ide činjenica da trenutno imamo preko 2.000 već razvijenih receptura za razne aplikacije.

U zavisnosti od uslova eksploatacije možemo ponuditi odgovarajuće felne od metala ili plastičnih masa, sa krakovima ili zatvorene. Možete izabrati između nekoliko patentiranih dizajna koje imamo u ponudi.

U koliko želite da razvijemo novi model ekskluzivno za vas, budite slobodni da nas kontaktirate. Naši konstruktori će vam pomoći u razvoju ili razviti model prema vašim zahtevima. U mogućnosti smo da ponudimo brze rokove izrade prvih uzoraka nakon definisanja dizajna, jer sve alate radimo u sopstvenoj alatnici.

Brigu o kvalitetu prepustite nama. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji polu-pneumatskih točkova veličine do 700 mm u prečniku, a u serijama i od 100.000 točkova po modelu.

NAŠI TOČKOVI

Pogledajte naš trenutni proizvodni asortiman. Svi modeli se mogu prilagođavati vašim potrebama po zahtevu. Dostupni smo za sva vaša pitanja 365 dana u godini.

logo

Ne samo da smo u mogućnosti da pratimo naše kupce u skladu sa njihovim svakodnevnim potrebama, već možemo da ponudimo našim kupcima mogućnost razvoja novih proizvoda u veoma kratkom roku i po realnim cenama. Posedujemo sopstvenu, moderno opremljenu alatnicu i veoma iskusan i stručan kadar. Naši mašinski inženjeri koji rukovode alatnicom su spremni da zajedno sa vama rade na razvoju novih proizvoda, daju smernice oko dizajna, tehničkih rešenja i slično.

U toku razvoja novih točkova posebnu pažnju posvećujemo analizama. Vršimo računarska statička ispitivanja točkova sa raznim opterećenjima kako bi što približnije simulirali realne situacije na polju i time sprečili potencijalne slabe tačke. Kada proizvedemo prve uzorke iz alata vršimo takođe i brza testiranja na specijalno dizajniranoj opremi kako bi simulirali upotrebu u realnim uslovima i opterećenjima.

Možete biti sigurni da informacije koje razmenjujemo ostaju zaštićene i dobro čuvane tako da u koliko želite da patentski zaštitite svoje proizvode u razvoju za to neće biti nikakvih prepreka.

Šta još nudimo

U mogućnosti smo da na osnovu vašeg uzorka u veoma kratkom roku izradimo isti ili izmenjen komad po vašem zahtevu.

Mapiranje uzorka

Merenje uzorka vršimo veoma precizno sa modernom mernom opremom tačnosti merenja od 0.001 mm.

Izrada dokumentacije

Posedujemo savremene softverske alate za 3D modeliranje. Nakon mapiranja uzorka šaljemo vam 2D i 3D model na pregled I verifikaciju.

Izrada alata

Nakon verifikacije modela I crteža prisupamo izradi alata u sopstvenoj alatnici.

Gotov komad

Vršimo proizvodnju guma I plastičnih felni u sopstvenoj proizvodnji. Nakon finalnog sklapanja, točak se testira na nekoliko načina kako bi se osigurao krajnji kvalitet.

Inovacije i razvoj

Naš razvojni tim pažljivo posmatra tržište i priprema nove proizvode u skladu sa trenutnim potrebama proizvođača mašina.

U našem trenutnom fokusu razvoja su gumeni roleri čija je namena da prave adekvatne brazde u zemlji. Polovinom 2014 godine smo krenuli u razvoj gumenih rolera, a do danas je veliki deo prototipova koje smo napravili već testiran od strane naših partnerskih farmera direktno na polju. Takođe vršili smo i softverske sumulacije krajnje upotrebe, a testiranja su vršena i na opremi specijalno dizajniranoj za simulaciju stvarnih uslova eksploatacije.

Sa nestrpljenjem očekujemo 2018 godinu za kada je planirano predstavljanje ovih proizvoda na tržištu.

X