Aeronautička sinergija: Largo d.o.o. i Beoavia neguju inovacije

Nedavno smo imali čast da ugostimo studente, članove neprofitnog studentskog tima vazduhoplovstva u okviru Udruženja Studenata Vazduhoplovstva BEOAVIA.

Beoavia se bavi proračunom, projektovanjem i proizvodnjom različitih tipova bespilotnih letelica i raketa za međunarodna studentska takmičenja, a osnovan je 2017. godine od strane ljubitelja vazduhoplovstva na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Kao jedini predstavnici Univerziteta u Beogradu i Republike Srbije na međunarodnim studentskim takmičenjima iz vazduhoplovstva, Beoavia je ponosni partner naše firme, Largo d.o.o.

Tokom njihove posete, studenti Beoavije imali su priliku da obiđu našu fabriku, upoznaju se sa proizvodnim procesima i postavljaju pitanja iskusnom pilotu koji je bio naš gost, kao i našem direktoru, koji već duži niz godina pilotira. Ova interakcija pružila je dragocenu priliku za razmenu znanja i iskustava između našeg tima i mladih talenata iz Beoavije.

Radujemo se nastavku saradnje sa Beoavijom i podržavamo njihovu misiju u promovisanju vazduhoplovstva i inovacija među studentskom populacijom.